Tips och trix från vildmarken!!

Hej allah-i-hopa!

Har precis kommit hem från det där västkusten och det kommer väl bilder osv. så småningom men först kommer en lista på vad som var hett i västkusten:

- Brännmaneter!! :(((((

- Det är viktigt med regler i alfapet. "Reservpöbel" är inte ett ord, inte heller "leet" eller "LAN" (förkortning). "Tauren" är tveksamt då det är ett ord men ej ett ord som finns i SAOL. (Dock finns det i WoW-Wikipedia så vad fan liksom. Det är även i oböjd form samt ETT RIKTIGT ORD, så det bör ju gälla?) Att ha töntiga regler är på topp på modet på västkusten. Åk ej dit.

- Att titta jättemycket när någon har svart läppstift eller ögonskugga i olika färger. Man ska se upprörd/förskrämd ut när man stirrar och gärna viska hetsigt med väninnor, det är tydligen mkt "Vogue" just nu.

- När man uppträder på Strandkanten (det lokala innestället) så ska man köra roliga skämt om "det här Intranätet", samt fina låtar om hur romantiskt det är med prostitution. Ex. Flickan i Havanna. Det är inte äckligt, det är "charmigt" och "en del av vårt kulturarv". Man ska ha artistnamn som "Kålle" eller "Skruven" eller annat fyndigt.

 - Att hata allt mänskligt liv.

/S

Kommentarer
Postat av: karin

DET ÄR JU VÄRLDENS ÄLDSTA YRKE!!!!!!!!!!!!!!



Förresten sluta hate on my dad and his rules ;( Du ska vara glad som fick vara med.

Dessutom har han OCD, låt han hållas.



TACK FÖR EN FIN OCH SALT SOMMAR KEXXET!!

2009-08-12 @ 21:46:33
Postat av: Sandra

Äh, jag gillar egentligen din pappas regler. Önskar att man själv var sån istället för att vara en sån här flummig lösdrivare som bara godtar och tar efter allt äckligt låtsasspråk man kommer förbi.



TACK SJÄLV, den var supernifi faktiskt. (Nifi är ett ord obs.)



2009-08-12 @ 21:50:29
Postat av: hanna

bra att veta om man befinner sig på andra sidan tycker jag, skriver genast upp i min "how to be" - minneslista!

2009-08-13 @ 16:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0