white trash hymnal

Jag befinner mig for tillfallet i white trashens Mecka. I Glasgow ar ALLA white trash! man ser nan random person pa gatan och sa tanker man kanske "den manniskan ar arty, inte white trash", men sa kommer man narmare och da ser man att den ar white trash. hander hela tiden! white trash ar som de flesta vet alla modegloggares karaste samtalsamne. jag ar white trash relativt ofta, till exempel nar jag blivit redlos pa debaser slussen pa citronvin eller ar extra slampig och blekfet. manga tror att white trash ar nagot negativt men jag ser nastan bara fordelar med det. sahar ar man white trash i glasgow:
diet: man ater nastan bara pommes med brun sas och massa kott. man dricker enery drinks och pa fyllan javligt billigt och suspekt vin kallat buckfast.
kropp: man ar blekfet. man har dalig hy och dalig blondering. man har fula fotter.
personlighet: man ar javligt hogljudd och gapig. man gillar killar. man knullar runt.
klader: tumregel ar att man koper klader som ar en storlek for sma. man gillar korta kjolar i starka farger, man gillar att visa upp sina blekfeta ben. man har aven skor i starka farger som ar javligt hoga och man kan inte ga i dem. de borjar gora ont frammat smatimmarna och da tar man av sig dem och springer omkring barfota i bajs och spyor pa gatorna. man har aldrig jacka med sig nar man gar ut, det ar VIKTIGT! vidare har man urringade linnen med en bh som syns sa mycket som mojligt och sitter at sa hart att man far ett par extra brost, det ar sexigt tycker jag.

du kan ocksa bli white trash!
/white trash-hanna
 

Black on the outside eller inside, går lika bra vilket som

svart svart svart

Okej, varför svarta tyger är bra att svepa kroppen i:

- Om du är färgblind eller helt enkelt har dålig smak så kommer du inte kunna färgmatcha dina kläder på ett snyggt sätt. Med svart överdel, underdel & accessoarer så behöver du bara tänka på att matcha strukturer!
- Om allt du har på dig är svart så kommer du undan med fulare plagg (sämre kvalitet osv.) eftersom ögonen bara glider över all mörk yta utan att få fäste någonstans. Funkar säkert att bara ha vitt på sig också, men det ser ju mest stört ut.
- Du kan citera smiths unloveable när någon random frågar dig varför du har så mycket svart. Obs att detta kan vara bra/dåligt beroende på om smiths är fashion eller inte just nu.
- Du kan misstas för en hårdrockare vilket ju ibland känns trevligare än att misstas för en indiepopare.
- Det är "mystiskt".

/Sandra

ligga...?

vi bah ska in på punkklubben sen ska vi säga ligga...? sen ska vi se om nån vill
vi hr outfits:

sandra cajsa bild

såhär tänkte vi bakom outfits:
sandra- min tanke var stylish svart klänning leder till stylish ragg
en smart tanke av sandra! ikväll får vi bevittna ifal detta stämmer :)

cajsa tänkte inte så mkt. tänkte: whitetrash-kläder passar till en whitetrash-tjej. på topp på modet nu! dessutom kan min outfit vara som en pirat. arrgh

blommorna i förgrunden är en viktig del av bilden. visst ger de den djup?

/sandra& cajsa

twee as fuck

kom på en till grej angående heminredning! det är gulligt och jävligt twee att ha dockor på tv:n. det är även jävligt twee att hajpa mumindalen. man kan sticka ett eget mumintroll som man sätter bland ärvda baboschka-dockor. sen kan man dricka fruktte och lyssna på cajsas favoritband belle & sebastian och klä sig i rosa koftor och beundra dockorna. det är inte så särskilt twee att faktiskt använda tv:n, i så fall bara till att kolla på antikrundan eller film som amelie från montmartre. det spelar ingen roll att ingen får reda på att man sitter och är twee, det är liksom själva känslan som räknas. andra saker som är viktiga är att man inte dricker sprit, riktar blicken nedåt och är jävligt fejkat socialt imkompetent. lägg på minnet!

/h

:)

Om man vill bidra med trendiga inlägg och fina bilder är det bara att säga till så får man det superhemliga och trendiga lösenordet!

Heminredning

Efter att ha bott ex antal månader i Stockholm har jag insett att allt är mode! För att få till den rätta looken räcker det inte med att bara klä sig rätt, din tvåa på söder måste såklart matcha din stil. Bohem är det nya svarta, fråga bara kidzen på Bassen Medis. Såhär har jag gjort hemma hos mig för att skapa illusionen av trendigt bohemiskt:

Jag har köpt billiga och pretentiösa böcker på Myrorna och Stadsmissionen, som jag har staplat i olika formationer och färgkoordinerat. Om man vill verka ännu lite mer genomtänkt kan man snabbt kolla upp på Wikipedia vad böckerna handlar om, ifall man som jag råkar gå hem med den taniga glasögonprydda killen i hörnet på Bassen Medis (som nog har spenderat för mycket tid på att läsa rysk litteratur.)

Man kan även dekorera med saker man inte använder. Vinylskivor är det ingen som lyssnar på nuförtiden, så man kan ta fina fodral och sätta i bokhyllan. Eller om man har ett par skor man inte kan gå i - perfekt som utsmyckning! Möjligheterna är obegränsade, men viktigt är att man INTE går efter eget tycke och smak utan antingen rådfrågar en modegloggs som denna eller köper grejerna på second hand-affärernas trendavdelning eller i vintagebutiker, annars kan det lätt bli fel och bara smaklöst istället för bohemiskt.

(Till det: 60-tals teakhylla.)

/H

Nu jävlar ska här modegloggas!

...

RSS 2.0