Ett äggstra inlägg bara förlåt



Bästa av det bästa! MORR SA RÄVEN OM BILDEN.

Jag är helt hög på protein nu. Jag är som fadern och det förlorade ägget, lite vilsen så där.



/Karin

Pöskaräcäpt

I påsk ska jag äta DJÄVULSÄGG. Det är ägg som man kokar på låg värme i ett halvår för att sedan gröpa ur gulan, mixa den med majjo och tabasco och salt och sedan omsorgsfullt (smeksamt?) lägger tillbaka i skötet.

Sedan ska jag nog äta lite vindolmar på burk. Balla tjejer lagar egen god buffé men när jag lagar buffémat känns det som att det jag har ställt fram på bordet i princip är jag. Eftersom allt man gör är en version av sig själv. När jag skriver man menar jag jag, jag, jag, jag!

Det blir helt enkelt för mycket press för en sådan skör viol som maaj. Tänk dig själv, min faster heter Karin. Tänk att Karin har stått och lagat djävulsägg och sedan kommer Karin och säger "ah men det där såg väl för gott ut". FAN LÄGG AV KARIN DRA ÅT TJOTTAHEITI.

För att göra en omelett måste man ju som bekant knäcka några ägg. Det tänker jag inte göra i år. Den som läst ordentligt märker att det mest blir köpemat i år.

Puss på er,
griljera mera!
Nog med inlÄGG nu hähä!
/Karin

Alla ägg i samma korg



För elitisten vid påskbordet. Er familj kan gärna surpla julmust medan du förföriskt dricker detta afrodisium. Körsbär symbolerar lusten att förtära och förföra sin avkomma så det passar ju bra. Now you know! And knowing is half the battle!

/Karin

Pöskablögg



Ode a la ägg!

Ägg, hur jag älskar dig.

Din form den mest rena och gudsbejakande.

Du smakar gott med salt.

Du smakar gott med kaviar.

Du är ett embryo och du är en halvgud.

Ägg, du är bäst och jag är ett skägg.

/Karin

Skönhetstips från coachen



Lavenemang är jättebra för tarmfloran och som alla tjejer vet innebär en god tarmflora en lysande persikohy. För att allting i kroppen hänger ihop. Jag tycker att den här bilden visar det på ett lättsamt sätt.

Och kom ihåg tjejer, stå på er, annars gör någon annan det!

/Karin


Ni är som den där kattungen. Jag är Anita Ekberg.



Alla bör ha hennes attityd.

Ha det så jävla bra,

/Karin

Inne och ute i modevärlden.

Att göra:

Treasure the nattbuss, abhor the människor på den. Om möjlighet finns kan du sova med handväskan hårt tryckt mot ditt bröst. Ställ väckarklockan på +37 minuter i fall du inte skulle vakna. Detta om du bor där jag bor, Helvetetes Avgrund 33.

Att ogöra:

Vara medelklass. Oavsett situation ska du inte vara medelklass. Om du åker andra klass på SJ, gå helt sonika över till första klass. Det är fortfarande samma depressiva lustmordsstämning på den klassen men du får gratis kaffe och frukt! Om någon snärta kommer och propsar på att du går, smäll henne med öppen handflata rakt över hans eller hennes fåniga uppsyn!

Ses i helvetet,
Karin


Sno stilen!



Aahh, modet är som havets svallande stormande vågor som inte går att räkna för då blir man G-A-L-E-N. Som en motreaktion till pojkvänsbyxan kommer nu "O-byxan". Trots avsaknaden av tyg är redan Chanel först med att göra det till sin egen. Med inflytelserika zombievänner som Pablo Picasso och The Divine Dalí går det knappast att förutspå hur stor denna trend kommer att bli, men jag har ändå fått jobbet som skribent på Modegloggs så jag försöker ändå! Det blir SKITSTORT. Så av med brallorna!

Denna trend riktas endast till vår manliga befolkning. Kvinnor har sedan början av 1960-talet haft O-byxor i form av hotpants eller som nu senast kameltåjeansmidjamodet från exklusiva Gina Tricot. Jag utgår inte från modets ute eller inne utan mina egna moralkomplex då jag säger : PÅ MED BYXERA KVINNORS! Ni har horat runt så länge nu. Långkjol, Twiggysjalar och gärna boendeform grotta ute i skogen. Helt kort, vi vill inte se er längre!

Själv planerar jag att bo under en sten i sommar, ses där?

Xoxo,
Karin




Vad gillar ni min borderlinebild? Eller byline eller vad fan det heter, The White Line, företaget som sänkte Titanic!!! Jag uppmanar alla mina byxbärande kvinns att skaffa sig en bystanderbild. Gärna på ett litet plaket som du drar fram efter att din monolog om modets kappvändningar är över. Ciao ciao motherfuckers.

ligga med lammkött - så gör du

jag tänker ganska ofta att om jag hade varit kille hade jag fått ligga ofta! kanske hela tiden. främst med "alternativa" gymnasietjejer, men ändå. dessa helt sjukt fördomsfulla (och en del egna upplevda) argument framlägger jag för min teori:
- jag är feminist*. som gymnasiebrud ville jag ligga med alla killar som sade sig vara feminister. sen när jag blev en gnutta äldre började jag inse vilka som verkligen var feminister och vilka som bara sa det för att få ligga.
- jag "skriver". konstnärlighet tycks gå hem! man kan också "spela gitarr" eller "sticka sjalar".
- jag gillar "indie", fast inte på ett töntigt sätt.
- jag är lagom hårig.
- jag har lite sned näsa. det är allmänt känt att sned näsa är jävligt snyggt och charmigt på killar men på tjejer är det bara fult och konstigt.
- jag har inga bröst. bitch tits tycks tyvärr inte gå hem hos de alternativa gymnasietjejerna hur öppna de än säger sig vara och hur många av sina tjejkompisar de än hånglar med.
man kan också tänka såhär, om man vill uttala sig lite mindre generaliserande** och lite mer ödmjukt, att om jag hade varit kille hade jag legat med mig själv ofta. men...det gör jag ändå. är detta vad vi modeglogglare kallar ett cirkelresonemang? vet ej.
puss från hanna
*OBS att detta med att vara feminist är alltså inget hela modegloggs står för, men den diskussionen har vi väl lämnat bakom oss nu.
**OBS att om du inte gillar generalisering är nog modegloggs inget för dig, läs istället en individualiserad blogg, jihad janes.

stil på sjukhustoaletten

modegloggs kngar på och arbetar hårt runt om i vårt land.
du jobbar på sjukhuset/äldreboende/random ställe där det finns läkare? eller är du kanske patinet? du går till eb psykiater? bra bra, dessa tipzz är till dig!!11

- sexii underwear är ett måste, du vet aldrig när överläkaren erbjuder: "du.jag.toaletten.5 minuter." då måste du vara förebederedd!

- string är ett måste! du böjer dig ner för att plocka upp penna/piller/spruta eller random smörgås från golvet? om då synes lite svart spetz kan du locka till dig även den mest arbetsmoraliske doktorn...

- mycket smink på dina ögon! modegloggz kan tipsa om l'oerals telescopique mascara som framhäver även de kortaste ögonfransar! ögonen är nämligen ofta det enda som syns, ovanför munskyddet. Nu tänker du kanske: men jag jobbar inte på operation! nää, men är du psykpatient? du är rädd för smitta, bär munskydd! så framhävs bäst dina vackra ögon, modegloggz kan intyga att man på detta vis får uppmärksamhet från diverse läkare!!


Följ dessa råd & du har chansen att upplev en underbar tid som älskarinna/lyxprostituerad eller till och med trofé-hustru om du har tur!
Ge er ut i världen pojkar & flickor ochn följ era drömmar!!
Kom ihåg: säg aldrig nej!!!!!1


ps: trendigaste assosiaren denna vår är handskar, gärna indränkta i blod, benbitar & köttslamsor. så visar du att du inte är rädd för att bli lite dirrty!!!

pözzz

stil på kåren - ta snygga killar på låren


vad pratar man om på kåren?

- vädret
- snön, alla pratar ju om det?
- beach party!?
- ligga? med vem? :)
- varför valde vi kalmar och inte uppsala? vi gillar den lilla stadens charm! man behöver inte ha lika höga betyg här, man behöver inte vara lika snygg.
- cider!
- vilka märken har du på din overall? det är värt! 100 kronor per märke känns menispenisfullt.
- man kan bli journalist! (som sandra)
- vad kan man göra? *sjunga*
- citrondrinkar
- kvällens dricka? cider!
- cider
- luma. luma, har du fått luma? lite som en könssjukdom.
- slottet. kan man spränga det? kan man ligga med det? hur då?
- vilka kungar har bott där? gustav wasa. balle den röde. harald blåskägg. kukfitta. shelldor kukfitta (pokemon!)
- aoooooo (sjunger med i the coral!)
- starta band, vi ska heta the hatmakers älskare.
- debaser slussen? om man inte pratar om det så borde man!
- pratar man om debaser medis skjuts man!
- illägg?

P.S kåren är världens bästa partyställe tycker liselott(e).

nu ska vi lyssna på lady gaga.

tips från coachen

den trendkänslige har kanske snappat upp trenden "the boyfriend look", alltså att man iklär sig ett par brallor eller kalsonger med lös passform för att på det viset tala om för folk att "ja, jag har pojkvän, och vi hade sex och sen blev det lite stressigt så jag tog hans byxor och nu ser jag lite charmigt stökig ut".
vad många inte har fattat är att denna trend inte behöver begränsas till the boyfriend look. den kan utvecklas till vilken relation du än vill påvisa att du har. t ex;
the girlfriend look, se till att du är man eller butch för bäst effekt, dra på dig en glittrig "partytopp" som signalerar "ja, jag får ligga. med en kvinna".
the daddy look, funkar för alla som vill bevisa att de har en så pass bra relation till sin pappa att de kan låna kläder av honom och med det vill ha sagt att du inte raggar på äldre killar/tjejer för att du söker den fadersfigur du aldrig hade under din uppväxt.
the baby look, ta på dig ditt barns sparkdräkt eller dylikt, för att visa att du minsann är tillräckligt älskad för att någon ska ha velat befrukta dig/låtit dig befrukta.
the party look, kan t ex vara en lustig hatt och dålig andedräkt som signalerar att du varit på fest.
som vanligt är det bara dina psykiska issues som sätter gränser.
mycket nöje! /hanna

RSS 2.0