This means nothing to me, oh, Vienna

Allt är mode, sålunda är det även viktigt att tänka på hur man hanterar olika sinnesstämningar. Man vill ej gå runt och vara sur på fel sätt, att exempelvis vara emo är inte tufft eller häftigt. Här har ni istället lite tips på coola saker man kan göra när man hatar livet, fyll gärna på med egna tips i kommentarerna!

- det var ett tag sen jag gjorde följande men det lär nog fungera fortfarande, timeless fashion alltså. Om man hatar livet pga. folk i ens närhet så kan man pröva att hålla andan ett tag, ca. 1-2 minuter. Medan man gör det kan man glädjas över att man slipper andas samma luft som töntarna, åtminstone för en liten kort stund. Passar bäst: i skolmiljö, på trista fester, med folk i allmänhet. Även i hemmet om man har taskiga hemförhållanden. Obs biverkningar: flås och pustanden efteråt.
- ha på sig tröja med osynlighetsluva. Alltså "fantasi" är det bästa man kan ha när man är sur, man ba tänker att nu försvinner jag och så "gör man det".
- man kan försöka komma underfund med varför man mår som man mår och sen ta itu med det. Ex. om man mår kasst pga. tillfällig telefonfobi så kan man skriva angst på dymon och klistra det på sin telefon. Löser ingenting, men man får "distans" till problemet (dvs. till sig själv). Dessutom blir ens telefon mer D.I.Y vad nu det ska vara bra för
- man kan låtsas vara victor ward på twitter, väldigt hippt och roligt
- man kan gå in här och låta hjärtat smälta


Små kaniner = naturens egna prozac


Och så en väldigt rolig inspirational video på det:



Tar ett tag innan det snyggaste folket stegar in, men ha tålamod! Ta sedan en titt på festoutfitsen, ungefär alla i denna video är ju immaculate. Gillar särskilt tjejen med svart läppstift, det är alltid hett (också bra när man vill vara ifred, man ba stirrar, folk ba backar). Dricka vin med krokhand är även det väldigt stiligt. Och imponerande!
Skulle också kunna nämna trenchcoatsen, byggnaderna osv. då de är mycket fina, men nu slår jag in öppna dörrar, så jag avslutar nog här.

Thank you fuck you too!

/Sandra

Kommentarer
Postat av: cajsa

jag ÄLSKAR denna guiden. den är riktigt hjälpsam.

och den där lilla ninen vill man ju bara pussa hela tiden!

2009-07-18 @ 09:02:43
Postat av: Sandra

Ja, den ser så mjuk och ullig ut! De små tassarna! dör

2009-07-18 @ 10:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0