stil på stan - huligan

Ibland känner man för att slå nån hårt på käften. T ex ett halvstånd eller en oliktänkande. Tyvärr är det olagligt. Det många glömmer bort är att om man ikläder sig rollen som huligan är det helt lagligt! Jo det är sant! 
FYRA ENKLA STEG:

1. Hitta en sån där "sporttidning", tror att de brukar vara rosa? Läs vilka fotbollslag som spelar ikväll, leta speciellt efter ordet derby! Googla sedan lite snabbt, se vilka färger som matchas med vilket lag. OBS matcha lag med din egen hudton! Är du sommar är t ex Djurgården inte att rekomendera. Vår och vinter går bättre ihop med Djurgårdens färger.
2. Leta i din garderob efter plagg med färgen som framhäver dina drag. Måla ögonskugga i samma färg.
3. Leta upp någon som bär färg från det andra laget i derbyt.
4. Spöa skiten ur denne.

Ibland kan det hända att man vill slåss när det inte finns ett derby att tillgå. Du kanske bor i en stad som helt saknar huliganer eller så var det derby förra helgen. Då får man vidga sina vyer lite, think outside the box. Du kan genom facebook lätt skaffa dig fiender. Kika på exempelvis SVT:s Debatt, välj en av åsikterna som framförs, uppdatera din facebookstatus till något provocerande, sedan är det bara att invänta skörden! Välj sedan en färg på måfå som du tycker passar dig, ikläd dig denna, stäm möte med dina nyvunna fiender. Tag med dig dina huligankamrater. Slagsmålet kan börja!

Tre viktiga accessoarer till huliganstilen:
- Halsduk i färg som symboliserar samhörighet med dina huliganvänner.
- Blåtira
- Järnrör

Kommentarer
Postat av: Sandra

Äntligen!!! Kan man byta ut järnrör mot stilett? Kanske kombinera?

2009-09-09 @ 16:42:19
Postat av: kamrat stinkalonkan

En sak till som behövs: Fred Perry and lots of it! Alla hooligans kör casual-stilen.

2009-09-09 @ 18:37:54
Postat av: h

glömde även skriva att nu är tiden mogen att starta upplopp i en förort nära dig!

2009-09-09 @ 20:18:22
Postat av: kamrat stinkalonkan

Att göra i höst: gå med i lokal kulturförening, där man typ syr, bakar etc. Alliera er sedan med lokalt gäng alt. en firma. Ge er sedan ut på gatorna. Allt kan hända! Det blir den mest spännande hösten i ditt liv! (möjligtvis den sista också)

2009-09-10 @ 11:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0