Vad har du för gear å talents? Vill för fan ha det på papperet, sån här äru!



(Något att tänka på: Även om Onyxia VAR en gammal instans när denna "sketch" gjordes så är Onyxia tillbaka i patch 3.2.2 och är alltså sjuuuukt aktuell sörrni.)

World of Warcraft är precis som vanliga livet:

- Tyg är ett material som inte står emot så mycket smällar. Satsar man på att bära mkt tygkläder så bör man kunna hålla "motståndaren" på avstånd. I WoW kan man göra det med spells av varierande slag om man är ex. mage eller shaman, men i verkliga livet får man istället förlita sig på arga blickar, aggressivt smink eller skjutvapen. (Kniv kan man ha i väskan men man ska inte satsa på melee i första hand när man bär tyg.)

- När man köper grejer på auction house, WoWs motsvarighet till Ica Maxi, så ska man jämföra priser så att man inte blir lurad. I det "verkliga livet" (som btw är sjukt otrendigt, hatar det) så bör man också anamma detta om man är ett fattighjon som vill spara pengar. Typ häromveckan, jag var inne på Weekday och ba "fin klänning" och sen jazzade jag vidare till Åhlens och hittade samma klänning där fast till halva priset.

- Det är bra att vara artig och smart. Då blir man populär. Det är även bra att vara duktig på det man gör (exempelvis det man jobbar med) för då uppfattas man som en tillgång i guilden/samhället.

- Om man är töntig & blyg så kan man komma över det. När jag först började spela WoW så var det som att gå i åttan igen, dvs. sa INGENTING på ett halvår pga. rädsla för att verka dum. Sen kom jag på att 99% av alla man möter är freaks/13-åringar, så då vågade jag öppna mun och vara witty. Typ exakt samma grej som i åttan/resten av livet.

/CuT_upN00b_95

Kommentarer
Postat av: h

bra med tips för en n00b som mig så man slipper känna sig okunnig!

2009-09-14 @ 23:28:09
Postat av: Sandra

Ja, det är lite som veckomagazins "killkoll", dvs. hur man pratar med killar för att verka smart och intressant. Fast med nördtopics istället för killtopics!



Om man vill verka extra insatt kan man säga saker såsom "Vad tycker du om ghostcrawlers nya announcement? Inte en liten tank nerf direkt!"

Vips så har man halva inne!



(Obs disclaimer, har inte testat i praktiken än men det lär ju funka.)

2009-09-15 @ 10:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0