Mode tipz: More is more



Bildtext: Azo det var tänkt att jag skulle modella en såndär ica maxi-kjol här men bilden gjorde inte kjolen rättvisa. Den här killen vet dock hur man bär långkjol med stil och dem rockiga attityder!

När jag shoppar så brukar jag ställa två s.k. "key questions" när jag ser ett plagg. 1. Äre svart eller? och 2. Hur mycket tyg är plagget gjort av? Om svaren är "Ja" respektive "Dödsmycket!!!" så är det ett s.k. "it-plagg". Bra för dig som gillar data allltså!

Att mer tyg ger ett plagg mer värde beror på följande:

- En lång kjol kan man exempelvis gömma saker under. Exempelvis sprit, knark eller en kortväxt langare. Man får välja själv!

- En over sizad tröja från kanske Monki kan man också gömma alkohol i, men inte lika mycket som under en fotvid kjol.

- Långa kjolar gör att man slipper visa under livet för alla när man till exempel är ute och dansar. Detta kan vara negativt om man vill ligga men kanske bra om man är ute efter ett platoniskt förhållande?

- Om plagget kostar lika mycket som ett mindre/kortare plagg så har man betalat mindre per metervara av tyget och alltså gjort ett fynd! (Fynd är bra att göra för då blir man inte en fattilapp.)

- Man kan bo i plaggen om man inte har bostad eller kanske är på resa

- Osv, ni får väl hitta på fler saker själv! Skriv in och berätta!

/Sandra


Kommentarer
Postat av: hanna

det är också bra med lång kjol eftersom att om man då blir våldtagen är det inte ens eget fel! alla människor vet ju att våldtäkt i kort kjol = skyll dig själv.

2010-01-27 @ 21:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0