stil på sjukhustoaletten

modegloggs kngar på och arbetar hårt runt om i vårt land.
du jobbar på sjukhuset/äldreboende/random ställe där det finns läkare? eller är du kanske patinet? du går till eb psykiater? bra bra, dessa tipzz är till dig!!11

- sexii underwear är ett måste, du vet aldrig när överläkaren erbjuder: "du.jag.toaletten.5 minuter." då måste du vara förebederedd!

- string är ett måste! du böjer dig ner för att plocka upp penna/piller/spruta eller random smörgås från golvet? om då synes lite svart spetz kan du locka till dig även den mest arbetsmoraliske doktorn...

- mycket smink på dina ögon! modegloggz kan tipsa om l'oerals telescopique mascara som framhäver även de kortaste ögonfransar! ögonen är nämligen ofta det enda som syns, ovanför munskyddet. Nu tänker du kanske: men jag jobbar inte på operation! nää, men är du psykpatient? du är rädd för smitta, bär munskydd! så framhävs bäst dina vackra ögon, modegloggz kan intyga att man på detta vis får uppmärksamhet från diverse läkare!!


Följ dessa råd & du har chansen att upplev en underbar tid som älskarinna/lyxprostituerad eller till och med trofé-hustru om du har tur!
Ge er ut i världen pojkar & flickor ochn följ era drömmar!!
Kom ihåg: säg aldrig nej!!!!!1


ps: trendigaste assosiaren denna vår är handskar, gärna indränkta i blod, benbitar & köttslamsor. så visar du att du inte är rädd för att bli lite dirrty!!!

pözzz

Kommentarer
Postat av: cajsa

detta är definitivt stil!

kan även vara ett bra tips för de som har ett snett bett. - har du ett snett bett, använd ett käckt munskydd!

själv så hoppas jag på designade och trendiga munskydd på marknaden, på sekunden.

2010-03-24 @ 12:23:50
Postat av: hanna

jättebra tips! bra att få tips från både patient- och läkarsidan så att man vet hur man ska vara i vilken situation man än befinner sig. skriver upp!

2010-03-24 @ 22:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0