naturligt? nejtack

ibland läser man i tidningar att man ska se naturlig ut. det är fel! har man lagt ner hela sitt csn som man får för random a-kurs i antikens kultur och samhällsliv eller litvet på smink så ska det ju synas! detta med att det skulle vara fint att se naturlig ut är bara ett kapitalistiskt påhitt, vet du. (öh)
det finns enkla regler att följa vid val av smink:
- vid val av foundation ska du alltid välja en nyans som är rejält mycket mörkare eller ljusare än din naturliga ansiktsfärg. köp gärna en av varje, det kan ju vara fräckt att vara orange på vintern och likblek på sommaren, för att sticka ut. det är viktigt att din naturliga färg inte lyser igenom, den är ju så ful :(
- mascaran ska vara svart och klumpig. hämta gärna inspiration från huvudpersonen i Våtmarker. Hon tvättar aldrig bort sminket från ögonen utan målar bara på nytt. Det är ekonomiskt, klimatsmart och blir dessutom fint. Plus man torkar inte ut huden med tvål.
- ögonskugga i fina färger är fett! mörkrött är finast, därefter kommer svart och sen grönt. resten kommer på delad fjärdeplats.
-det blir fint om du matchar ögonskugga och läppstift. samma färger gäller, mörkrött är finast.
tror det var allt för idag. hem och testa!
puss! /hanna

Kommentarer
Postat av: cajsa

för en fräsch look, använd blå ögonskugga som rouge!

2010-06-01 @ 22:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0