dåligt ölsinne? avstå alkohol!

HEJ FASHION LOVERS

Allt är mode, således är även dryck mode! Du är vad du dricker så att säga. Här är en liten guide:

Ocean Spray



Man kan dricka Ocean Spray rent (det är ju ändå juice va) om man t.ex. är törstig. Ocean Spray dricker man som en referens till Manic Street Preachers Ocean Spray, har även hört att tranbärsdricka ska vara bra om levern mår dåligt eller om man har urinvägsinfektion. Men mest dricker man det för att man hoppas att ev. besökare hemma hos en ska se förpackningen och ba "men det där är ju en låt av Manics!" = instant friendship 4-ever!

Man kan även dricka Ocean Spray med alkohol i, t.ex. göra en cosmopolitan.

Vatten


Man dricker vatten för att det är "pure". Man blir renare i kropp och själ av vatten. Man kan vattna sina blommor med Evian. (också en referens!!!)

Te
Orkar inte hitta bild va, ni vet väl hur te ser ut ändå.
Te utstrålar höst mys. Man kanske dricker det därför, iDunno.

Somersby


Detta är en cider. Man dricker det för att det är gott och för att man vill bli full. Minst en modegloggare gillar att dricka detta, det är en annan anledning till varför Ni bör göra det när Ni går ut nästa gång. (Det är trendy)

Vin
Det här vet ni också hur det ser ut, orkar inte hitta bild.
Rött vin dricker man för att se kulturell ut eller för att sova. Vitt vin dricker man för att det är ballare än att dricka rött vin + godare + mer pure + tusen andra anledningar. Vitt vin är goth, det tänker man inte på men det är det. Rött vin är för uppenbart goth, sådär wannabeegoth. Vitt vin är krieg.

Whiskey
Orkar inte hitta bild plus vill inte uppmana till att dricka alkohol.
Vissa tänker att man dricker whiskey med vatten för att "ta fram smaken". Löjligt säger jag, drick det precis som det är och sluta va "finsmakare" om du inte är på någon typ av whiskeyprovning, varför nån nu skulle vilja vara det.

Kaffe

Kaffe dricker man för att det läker själen, hjärtat och hjärnan. Mår man dåligt, är ledsen eller deppig eller har ett stort svart hål inom sig så är ett par koppar kaffe det som får blodet att börja rinna normalt i dina ådror igen. Tänk dig kaffe som en hand att hålla när stormen går.
Har du funderat på terapi för att lösa dina problem? Om du inte har testat kaffe så bör du göra det först, kanske är det enda du behöver?
Man kan dricka kaffe med "grejer" i, typ sojamjölk eller socker men det är lite att ta bort dess super powers. Svart kaffe är din vän, och du vill väl inte ändra på dina vänner? Låt det va svart.

Körsbärsvin

Körsbärsvin är en sympatisk fashion dryck som visar att man är en bra människa. Om man inte dricker alkohol så kan man nog köra på körsbärsdricka istället tror jag.

Mvh
Sandra

Ps. titeln är en låt av hospitalet samt även ett livsstilstips! Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0